Miért van szükséged a marketingre?

Ma már nem az van, hogy megnyitod az online boltodat és a szájról szájra való terjedésnek köszönhetően dőlnek majd a vásárlók. Sajnos ma már sokkal több kell ennél. A jó termék vagy a jó szolgáltatás önmagában semmi sem ér marketing nélkül. Ahhoz hogy vevőket szerezzünk, egy átgondolt és jól működő marketing tervre van szükségünk. A kampányokat pedig lépcsőről lépcsőre folyamatos finom hangolás mellett kell tökéletesre csiszolni. A marketing költség nem egy felesleges kiadás, hanem befeketetés, ha jól használjuk fel a költségkeretet, akkor folyamatosan meg kell hogy térüljön a marketingre költött összes forintunk.

Egy szónak is száz a vége: Ha nincs marketing, akkor NINCS bevétel. ( Persze tudjuk, hogy van pár kivétel a világon :)

Miért mi?

Van pár érv, ami mellettünk szól...


Lazák, korrektek és jó arcok vagyunk


Mi már nagyon unjuk, hogy mindenki úgy viselkedik az "üzleti életben", mintha egy Brit királyi szertartáson résztvevői lennénk. Sokkal jobban preferáljuk a kötöttségek nélküli, laza és egyenes kommunikációt. Nem érdekel minket a protokoll és sokkal fontosabbnak tartjuk a kölcsönös tiszteletet, mint az értelmetlen szabályokat. Lételemünk a családias légkör.

...

Kezünk, mint a villám


A jó munkához idő kell, de ennek az időnek nem feltétlen kell az örökkévalóság szinonimájának lennie. Tudjuk, hogy mindig mindenkinek minden tegnapra kell és senki sem szereti, ha sokat kell várnia valamire. Éppen ezért szent küldetésünknek tekintjük, hogy a lehető legrövidebb idő alatt minőségi munkát végezzünk.

...

Nem hagyunk faképnél


Tudjuk, hogy sok olyan weboldal készítéssel foglalkozó vállalkozás van, ahol "érdekes módon" azonnal alább hagy a lelkesedés, miután kifizetted őket. Ugye ismered azt a mondást, hogy a kutya is csak addig kedves, amíg Nálad van a csont? Hisszük, hogy hosszútávon csak a korrekt és lelkiismeretes hozzállás visz minket igazán előre. A közös projekt lezárása után sem engedjük el a kezedet és bármikor kézséggel állunk rendelkezésedre.

...

Hívj minket most és beszélgessünk az ötleteidről!

Árak


Minden megbízást egyedi árajánlat alapján vállalunk, ezért az itt feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek.

Google hirdetések (Setup)


100,000 Ft-tól


Érdekel

Folyamatos kampánymenedzsment


100,000 Ft/hó-tól


ÉrdekelMit jelent a Setup kifejezés?
A Setup tulajdonképpen a hirdetések létrehozásának és a komplex konfigurációs feladatok elvégzésének a szinonimája. A tervek alapján elkészítjük a hirdetéseket és elvégezzük az összes szükséges beállítást a rendszerben, mely szükséges az induláshoz. Innentől fogva a hirdetéseid elindulnak, viszont bizonyos időközönként elengedhetetlen, hogy optimalizáljuk és monitorozzuk a teljesítményét. A folyamatos monitorozást és optimalizálást nevezzük kampánymenedzsmentnek.

Hívj minket most és beszélgessünk az ötleteidről!

Kiknek dolgozunk?


Sokszínű ügyfeleinknek köszönhetően folyamatosan mozgásban vagyunk :)

Webáruház

Étterem

Konditerem

Fodrászat

Ügyvédi iroda

Építőipari vállalkozás

Coach

Nagykereskedés

Borászat

Zenei fesztivál

Kalandpark

Ruházati márka

Minden marketing nagyokos azzal kampányol, hogy holnapra milliomossá tesz Téged. Hát, most el kell oszlatnunk a hiú ábrándokat: Általában nem lesz az ember holnapra milliomos, az élet általában így működik.

Fontos tudnod, hogy nem léteznek mindenhol ugyan úgy működő megoldások és csodamódszerek, amik holnapra kitermelik Neked az új 8-as BMW-d. A marketing elengedhetetlen szerves része a folyamatos kísérletezés. Nem jöhet be minden ötletünk, és ez bizony pénzbe kerül. A hirdetéseket folyamatosan optimalizálni kell, hogy a lehető legtöbb puskaport elhasználhassuk.

Hívj minket most és beszélgessünk az ötleteidről!

Vélemények

Rólunk mondták


Valós ügyfélvélemények, amikre nagyon büszkék vagyunk.

Szerettünk volna egy egyszerű és letisztult honlapot, ahonnan tudjuk fogadni az ügyfélmegkereséseket. Illetve szükségünk volt Google hirdetésekre is, így szerettük volna növelni az ügyfeleink számát. Az első hónapban már 40%-al több megkeresésünk volt. A honlap pedig pontosan olyan lett, amilyet elképzeltünk. Köszönjük!

...
Szőke Dániel
Budapest

Vidéki éttermünknek szerettünk volna egy új és sokkal profibb honlapot, ahol a látogatók megtekinthetik az étlapot és bármikor könnyedén foglalhatnak. A személyes egyeztetést követően 16 napon belül elkészült a honlapunk ami azóta is tökéletesen működik. Profi és korrekt hozzállás, ajánlom szívből!

...
Filep Attila
Mosonmagyaróvár

A régi weblapunk nem jelent meg szépen a mobiltelefonon. Alapvetően ezt akartuk megújítani, de végül úgy döntöttünk, hogy teljes arculatot váltunk. Nem bántuk meg, hogy a Magicdev-et válaszottuk. Rendkívül fiatalos és rugalmas csapat, akikkel élmény volt dolgozni.

...
Szénási Adrienn
Debrecen
Csapatunk

Digitális asztronauták


Nem sok szépségversenyt nyertünk, viszont annyi energia van bennünk mint az urán 235-ös izotópjában!

Bakos Dániel

Dani egy igazi gondolkodó. Folyamatosan pörög az agya és csak néha tud kikapcsolni, amikor a felesége ráparancsol. Szabadidejében jógázik és a jacuzziban áztatja magát.

Árendás András

András egy brutális party arc. Csak Apple termékeken hajlandó dolgozni és imádja a kreatív munkát. Imád foci meccsekre járni és minden nap a barátnője meghódításán fáradozik.

Pálóczi Zoltán

Zoli szállítja a legjobb hörgős rock zenéket a hét minden napján. Szereti a rendet és mindig mindenre figyel. Imádja a nőket és minden buliban csak kólát fogyaszt.

Kálmán Roland

Roland egy két lábon járó állat. Szabadidejében feltöri a konditermek rendszerét, hogy ingyen járjon edzeni. Hazavárja a kedves felesége és két gyönyörű kislánya.

Vélemények

Rólunk mondták


Valós ügyfélvélemények, amikre nagyon büszkék vagyunk.

A megnövekedett forgalmunk miatt nem volt kapacitás arra, hogy saját magunk menedzseljük a kampányainkat. A hirdetéseket és marketing kampányokat adtuk ki külsős cégnek, a magicdev csapatánk. Rugalmas, fiatalos és jó fej csapat. Mindig felveszik a telefont és csak egy kicsit dolgoznak nálunk jobban :))

...
Péterfy István
Székesfehérvár

Vidéki fodrász szalonként úgy gondoltuk, hogy kitudnánk szolgálni sokkal több vendéget, ezért a MagicDev csapatát bíztunk meg azzal, hogy kezelje a hirdetéseinket. Ha jól nézem a naptáramat, a 3. hónapja dolgozunk együtt. +30%-al tudtuk növelni az ügyfélkörünket nagyon jó megtérüléssel, illetve jelenleg is dolgozunk további ötleteken. Köszönöm fiúk!

...
Győrfi Anna
Budapest

Személyi edzőként szerettem volna kihasználni a Google kereső adta lehetőségeket. A fiúk nagyon kedvesen és maximális odafigyeléssel fogadtak az első találkozón. Minden kérdésemre választ kaptam és végül rájuk bíztam a hirdetéseimet. Az elmúlt fél évben egyszer sem merült fel bennem, hogy szeretnék egy másik csapatot. Szép napot Nektek, puszi!

...
Kovács Andrea
Szolnok