Miért fontos egy jó webáruház?

A jó webáruház nem azért lesz jó, mert piros színek helyett kéket használunk. A jó webáruház ismérve, hogy azonnal és bonyodalmaktól mentesen hozzájuthatunk ahhoz az információhoz, amit keresünk. A webáruházunk dolga, hogy megfelelő minőségű információt szolgáltasson a leendő vásárlóinknak. A jó webáruház gyors, átlátható és logikus.
A jó webáruházban pillanatok alatt leadhatod a megrendelésedet anélkül, hogy 72 tányért vágnál a földhöz, mert soha sem azt csinálja amit szeretnél. A jó webáruház minden eszközön tökéletesen jelenik meg és szinte vezeti az embert. Ja és igen... hogy miért fontos? Röviden és tömören: Mert a jó webáruházakban sokkal többen fejezik be a vásárlási folyamatot. :)

Miért mi?

Van pár érv, ami mellettünk szól...


Lazák, korrektek és jó arcok vagyunk


Mi már nagyon unjuk, hogy mindenki úgy viselkedik az "üzleti életben", mintha egy Brit királyi szertartáson résztvevői lennénk. Sokkal jobban preferáljuk a kötöttségek nélküli, laza és egyenes kommunikációt. Nem érdekel minket a protokoll és sokkal fontosabbnak tartjuk a kölcsönös tiszteletet, mint az értelmetlen szabályokat. Lételemünk a családias légkör.

...

Kezünk, mint a villám


A jó munkához idő kell, de ennek az időnek nem feltétlen kell az örökkévalóság szinonimájának lennie. Tudjuk, hogy mindig mindenkinek minden tegnapra kell és senki sem szereti, ha sokat kell várnia valamire. Éppen ezért szent küldetésünknek tekintjük, hogy a lehető legrövidebb idő alatt minőségi munkát végezzünk.

...

Nem hagyunk faképnél


Tudjuk, hogy sok olyan weboldal készítéssel foglalkozó vállalkozás van, ahol "érdekes módon" azonnal alább hagy a lelkesedés, miután kifizetted őket. Ugye ismered azt a mondást, hogy a kutya is csak addig kedves, amíg Nálad van a csont? Hisszük, hogy hosszútávon csak a korrekt és lelkiismeretes hozzállás visz minket igazán előre. A közös projekt lezárása után sem engedjük el a kezedet és bármikor kézséggel állunk rendelkezésedre.

...
Egyszerű, mint a faék!

Nem informatikusoknak tervezzük az általunk készített webáruházakat!

Az általunk készített rendszerek olyan egyszerűen kezelhetőek, mintha gyerekjátékok lennének!

Célunk hogy a különösebb informatikai ismeretekkel nem rendelkező ügyfeleink is egyszerűen tudják kezelni a webáruházaikat.

Hívj minket most és beszélgessünk az ötleteidről!

Vélemények

Rólunk mondták


Valós ügyfélvélemények, amikre nagyon büszkék vagyunk.

Rég találkoztam ilyen előzékeny, korrekt és baráti hangulatot idéző vállalkozással. Tényleg olyan, mintha már az első perctől kezdve ezeréve ismernénk egymást. Pontosan tartják a határidőket, és ha valami gond akadt, azonnal hívtak és mindent megtudunk beszélni. Kifejezetten korrekt cég.

...
Szőke András
Budapest

Adalékanyag mentes kutyatápot forgalmazunk és szerettünk volna egy megújult, sokkal komplexebb webáruházat. A Magicdev csapata azonnal fogadott minket, és 6 héten belül lefejlesztették az egyedi webáruház rendszerünket. Folyamatosan segítenek és bármikor fordulhatunk hozzájuk extra kéréssel.

...
Menczel Erzsébet
Salgótarján

A WordPress lehetőségei igen csak korlátozottak voltak, ennek okán kerestünk webfejlesztő céget akik a megfelelő minőségben lefejlesztik az általunk megálmodott motort. Kifejezetten élmény a közös munka, ugyanis az ember tényleg azt érzi, hogy foglalkoznak vele! Nem a legolcsóbb cég ez tény, de nekünk nem az ár, hanem a minőség számított. Ajánlanám másoknak

...
Tifrac Richárd
Debrecen

Hívj minket most és beszélgessünk az ötleteidről!

Alapcsomagok


Az itt feltüntett árakat az egyedi igények jelentősen befolyásolhatják. Minden megbízást egyedi elbírálás alapján vállalunk, ezért az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.

Silver webáruház


150,000 Ft-tól

Prémium design
Adminisztrációs felület
Beépített számlázó
Tömeges termék feltöltés
Mobilbarát
Egyszerű vásárlási folyamat
Bankkártyás fizetési mód
Hűségpont rendszer
Popup rendszer
Elhagyott kosár értesítő
Max 1000 termék

Érdekel