Miért fontos egy jó honlap?

A jó weboldal nem azért lesz jó, mert piros színek helyett kéket használunk. A jó weboldal ismérve, hogy azonnal és bonyodalmaktól mentesen hozzájuthatunk ahhoz az információhoz, amit keresünk. A weboldalunk dolga, hogy megfelelő minőségű információt szolgáltasson a leendő ügyfeleinknek. A jó weboldal gyors, átlátható és logikus.
Ma már nem a cipődet nézik meg először, hanem a vállalkozásod honlapját. Ez az első szelet belőled és a szolgáltatásodból, amivel megkínálod a látogatókat. Vállalkozóként kötelességed, hogy az első szelet ne legyen szar ízű. :)

Miért mi?

Van pár érv, ami mellettünk szól...


Lazák, korrektek és jó arcok vagyunk


Mi már nagyon unjuk, hogy mindenki úgy viselkedik az "üzleti életben", mintha egy Brit királyi szertartáson résztvevői lennénk. Sokkal jobban preferáljuk a kötöttségek nélküli, laza és egyenes kommunikációt. Nem érdekel minket a protokoll és sokkal fontosabbnak tartjuk a kölcsönös tiszteletet, mint az értelmetlen szabályokat. Lételemünk a családias légkör.

...

Kezünk, mint a villám


A jó munkához idő kell, de ennek az időnek nem feltétlen kell az örökkévalóság szinonimájának lennie. Tudjuk, hogy mindig mindenkinek minden tegnapra kell és senki sem szereti, ha sokat kell várnia valamire. Éppen ezért szent küldetésünknek tekintjük, hogy a lehető legrövidebb idő alatt minőségi munkát végezzünk.

...

Nem hagyunk faképnél


Tudjuk, hogy sok olyan weboldal készítéssel foglalkozó vállalkozás van, ahol "érdekes módon" azonnal alább hagy a lelkesedés, miután kifizetted őket. Ugye ismered azt a mondást, hogy a kutya is csak addig kedves, amíg Nálad van a csont? Hisszük, hogy hosszútávon csak a korrekt és lelkiismeretes hozzállás visz minket igazán előre. A közös projekt lezárása után sem engedjük el a kezedet és bármikor kézséggel állunk rendelkezésedre.

...
Egyszerű, mint a faék!

Nem informatikusoknak tervezzük az általunk készített weboldalakat!

Az általunk készített honlapok és webáruházak olyan egyszerűen kezelhetőek, mintha gyerekjátékok lennének!

Célunk hogy a különösebb informatikai ismeretekkel nem rendelkező ügyfeleink is egyszerűen tudják kezelni a weboldalaikat és webáruházaikat.

Hívj minket most és beszélgessünk az ötleteidről!

Szolgáltatásaink


Mindenféle weboldalt készítünk ügyfeleinknek, íme néhány példa:

Céges honlap

Egyedi weboldal

Webáruház

Egyedi webfejlesztés

Sales oldal

Termékbemutató oldal

Személyes weboldal

Éttermi weboldal

Hívj minket most és beszélgessünk az ötleteidről!

Vélemények

Rólunk mondták


Valós ügyfélvélemények, amikre nagyon büszkék vagyunk.

Szerettünk volna egy egyszerű és letisztult honlapot, ahonnan tudjuk fogadni az ügyfélmegkereséseket. Illetve szükségünk volt Google hirdetésekre is, így szerettük volna növelni az ügyfeleink számát. Az első hónapban már 40%-al több megkeresésünk volt. A honlap pedig pontosan olyan lett, amilyet elképzeltünk. Köszönjük!

...
Szőke Dániel
Budapest

Vidéki éttermünknek szerettünk volna egy új és sokkal profibb honlapot, ahol a látogatók megtekinthetik az étlapot és bármikor könnyedén foglalhatnak. A személyes egyeztetést követően 16 napon belül elkészült a honlapunk ami azóta is tökéletesen működik. Profi és korrekt hozzállás, ajánlom szívből!

...
Filep Attila
Mosonmagyaróvár

A régi weblapunk nem jelent meg szépen a mobiltelefonon. Alapvetően ezt akartuk megújítani, de végül úgy döntöttünk, hogy teljes arculatot váltunk. Nem bántuk meg, hogy a Magicdev-et válaszottuk. Rendkívül fiatalos és rugalmas csapat, akikkel élmény volt dolgozni.

...
Szénási Adrienn
Debrecen

Hívj minket most és beszélgessünk az ötleteidről!

Alapcsomagok


Az itt feltüntett árakat az egyedi igények jelentősen befolyásolhatják. Minden megbízást egyedi elbírálás alapján vállalunk, ezért az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.

Egy oldalas weboldal


100,000 Ft-tól

Prémium design
Adminisztrációs felület
Logó, névjegykártya
Kidolgozott aloldalak (1)
Marketing szövegírás
Mobilbarát
Kapcsolati űrlap
Google térkép
Galéria


Érdekel

Egyedi weboldal


Egyedi ár

Prémium design
Adminisztrációs felület
Logó, névjegykártya
Kidolgozott aloldalak
Marketing szövegírás
Mobilbarát
Kapcsolati űrlap
Google térkép
Galéria


Érdekel